Voor particulieren

Schermafbeelding 2015-01-15 om 15.46.09

Naast dat de Andersons in theaters en op bijzondere locaties spelen,  zijn De Andersons ook te boeken voor een intiem huiskamerconcert bij u thuis, een voorstelling op een door u verzorgde locatie of een optreden op uw verjaardagsfeest of bruiloft. Een lied op maat behoort ook tot de mogelijkheden. De Andersons hebben ruime ervaring met het bespelen van huiskamers, zo treden zij regelmatig op voor Kunst in de Kamer en Theater in de Kamer.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Anna Ågren via info@deandersons.nl.

De Andersons zingen liederen die niet kunnen wachten om gezongen te worden. Ze zingen eigen materiaal maar ook werk van inspirators als Ramses Shaffy, Bram Vermeulen, Maarten van Roozendaal en Cornelis Vreeswijk. Daarnaast vertolken ze ook Engels repertoire, denk hierbij aan eigen vertolkingen van The Talking Heads, Leonard Cohen, Jeff Buckley,  Glen Hansard en anderen. Oh ja, en Zweeds repertoire natuurlijk.
Let op: De Andersons zijn gewapend met liederen vol verlangen, troost, humor en onbedwingbare hartstocht!

Een kleine selectie uit de lovende kritieken over de muziektheatervoorstelling ‘Stockholm Sneeuwt‘:

“…een mooi begin waarin Dullaarts krachtige spel en de sferische muziek een ijzersterke combinatie blijken.”
“De voorstelling is een mengeling van komische sketches en scènes met speculerende personages waarop Agatha Christie jaloers zou zijn.”
(Theaterkrant)

“..speelse reconstructie…humoristische scènes..” “Ågren zingt expressieve, poëtische ballades….Dullaart valt op als ouderwetse kleinkunstzanger.”
(De Volkskrant)

“Anna Ågren zingt prachtig. De blondine doet dat loepzuiver en met een perfecte dictie. Haar podiumgenoten Roel Dullaart (die Olof Palme speelt) en Mirek Walton (muzikale begeleiding) doen niet voor haar onder.
“De twaalf liedjes in de voorstelling zijn wonderschoon.”
(Leidsch Dagblad)

“Razend interessante materie (…) Liedjes als ‘Wij zijn niet te doen’ en ‘De kroeg van het hiernamaals’ verdienen het om gehoord te worden.”
(Het Parool)

“Het eerste wat me overkomt als Roel Dullaart, Anna Ågren en Mirek Walton opkomen en hun nummer ‘Stockholm sneeuwt’ inzetten is hevige kippenvel. Zo mooi en overweldigend vind ik het. Mede door het theaterspel, afgewisseld met de gevoelige liedjes en een gezonde dosis humor lukt het De Andersons om mij echt diep te raken. Ik durf met volle zekerheid te zeggen dat dit één van de mooiste stukken is die ik in mijn leven zal zien.”
(De PIT)

“De Andersons hebben met de muzikale thriller iets heel bijzonders op de planken gebracht. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie. De voorstelling is goed doordacht, de drie leden van De Andersons hebben talent, de tekst en de liedjes zijn van een hoog niveau, maar er is nog een ander ingrediënt dat hun optreden naar een zo hoog plan brengt: passie. Passie om muziek te maken, passie om alles uit de voorstelling te halen en passie om het publiek deelgenoot te maken van hun passie. En dat voelt het publiek. Kortom, de voorstelling was een warme en overdonderende gebeurtenis.”
(Weekblad Waalwijk/Drunen)