Over ons

description here description here description here

Roel Dullaart en Anna Ågren vormen samen met muzikant Mirek Walton het muziektheatergezelschap De Andersons. De Andersons zijn bezig aan een opmars in de Nederlandse theaters en staan bekend om hun muzikale theaterprogramma’s met inhoud, humor en veel afwisseling.

Naast hun werkzaamheden als De Andersons zongen Roel en Anna in hommagevoorstellingen aan Bram Vermeulen, Willem Wilmink en George Brassens, speelden ze in diverse voorstellingen op Theaterfestival Boulevard en traden op in de grote zalen met o.a. de producties Verboden te lachen van Herman van Veen en Het Vreemdelingenlegioen. In seizoen 2010/2011 en 2011/2012 stonden ze in de theaters met hun eerste avondvullende kleinkunstvoorstelling Mijn Rijkdom. In seizoen 2012/2013 en 2013/2014 gingen ze samen met muzikanten Tom Dicke en Mirek Walton op tournee met de muziektheatervoorstelling Vreeswijk & De Andersons. Ook brachten ze de cd ‘Vreeswijk & De Andersons’ uit en gaven ze een aantal exclusieve concerten i.s.m. Jeroen Zijlstra & band getiteld Ballades en Brutaliteiten, ter ere van Vreeswijk’s 25e sterfdag. In 2014/2015 en 2015/2016 stonden ze in de theaters met de voorstelling Stockholm Sneeuwt, een unieke samenwerking tussen De Andersons en schrijver/cabaretier Arjen Lubach. Begin 2015 presenteerden ze hun gelijknamige cd ‘Stockholm Sneeuwt’ in De Kleine Komedie te Amsterdam. In juli, augustus en september 2015 gingen De Andersons internationaal; eerst traden ze op in Zweden en in september stonden ze op het International Peace Festival in Frankrijk.

Dit seizoen touren ze door het land met ‘Hier Dooft Niets‘, een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering, te zien op meer dan 70 bijzondere locaties door heel Nederland. Iedere voorstelling ontvangen ze een speciale gast, dit seizoen zijn dat o.a. Freek de Jonge, Theo Nijland, Ingmar Heytze, Jan Boerstoel, Asha ten Broeke, Vincent Bijlo.