De pers over voorgaande producties van De Andersons: Wonderschone liedjes”

“De Andersons bestrijken een gevarieerd palet van luisterliedjes tot theaterspektakel. Een aanrader!”

“Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie!”

“Een warme en overdonderende gebeurtenis”

“Een indrukwekkende show vol vrolijkheid, verdriet en melancholie”

“Multi-kunstenaars die naast een geweldige stem ook over komische talenten blijken te beschikken”

Hier Dooft Niets

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering
Exclusief te zien op 70 bijzondere locaties door heel Nederland.

September 2016 – April 2017

De Andersons veroverden voorgaande theaterseizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Vanaf september 2016 reist dit onwaarschijnlijke trio langs bijzondere locaties met ‘Hier Dooft Niets‘, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.

Verwondering is het begin van alle wijsheid, dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten, dus als extra traktatie is er elke avond ook een inspirerende muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar te gast die zijn of haar verwondering met u zal delen.

‘Hier Dooft Niets’ is vanaf september 2016 te zien.
Kijk op de website www.deandersons.nl voor meer informatie en de speellijst.

Bijzondere locatie
Hier Dooft Niets is dit theaterseizoen uitsluitend te zien op spannende, ongewone en intieme locaties. Het concert reist langs kastelen, kloosters, forten, loodsen, uitkijktorens, landgoederen, fabrieken, boerderijen, schepen, musea, buitenpodia, ateliers en kerken; plekken waar historie en cultuur samenkomen en die uw hart direct al sneller zullen doen kloppen en uw geest zullen prikkelen.

Over De Andersons
Het muzikale trio De Andersons, bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.